@forye
  @forye
forye | Αποστάσεις Τατσόπουλου από το 1821 του ΣΚΑΪ; @forye | Uploaded February 2012 | Updated October 2024, 21 hours ago.
Δεν γνωρίζουμε αν είδε το Α' Μέρος του Project 1821 o Πέτρος Τατσόπουλος (youtube.com/watch?v=iwxZD7Z_12c), πάντως με τις θέσεις του αυτές, φαίνεται να παίρνει αποστάσεις από το επιτελείο των ιστορικών και την παραγωγή του 1821. Δεν μιλάμε για αποκήρυξη της δικής του πολιτικής θέσης (δεν χρειάζεται, άλλωστε), αλλά για μεγαλύτερη κατανόηση του διεθνούς (α-εθνούς;) πολυπλόκαμου τέρατος που οργανωμένα επιτίθεται στα έθνη, ΝΑΙ, και στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Δεν έχει ο καθένας δικαίωμα στο λάθος;
Αποστάσεις Τατσόπουλου από το 1821 του ΣΚΑΪ;Παπαδιαμάντης, Φίνλεϋ, Ντοστογιέφσκι, Λόρδος ΒύρωνΜητσοτάκης-Παιδεία: Αριστερή τραγωδία;Αθανάσιος Χριστόπουλος - Ένας λησμονημένος ποιητήςΠοιοι αθλητές επιτρέπονται στο Ρίο;Mozart: Concerto for piano and Orchestra (d-minor) K.466, UchidaΤο φάρμακο, όχι το μπρατσοτσίμπιμα θα μας λύσει το πρόβλημα (Κούβελας)Οι ναζιστικές - φασιστικές ρίζες της Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΨυχραιμία, Φασισμός, Κοινωνικές περιπέτειες (Πώς και γιατί διδάσκουμε Ιστορία)Η Φιλική Εταιρεία στην Κωνσταντινούπολη (Μ. Ευθυμίου)Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι (συνέντευξη Σμαραγδή)Καραμανλής: Πού ανήκει η Ελλάς και γιατί (Ιούνιος 1976)

Αποστάσεις Τατσόπουλου από το 1821 του ΣΚΑΪ; @forye

SHARE TO X SHARE TO REDDIT SHARE TO FACEBOOK WALLPAPER